Wat zijn de voordelen van gratis datingsites?

De betaalde datingsites zijn het bekendst maar dat betekent niet dat ze beter zijn. De kosten voor de reclame die ze maken op televisie en radio kost immers geld. Dat geld moet verdiend worden uit de verkoop van abonnementen op de datingsite. De abonnementen worden per maand betaald. Niemand wil betalen voor online daten. Het leven is immers al zo duur. Dat leidt ertoe dat de gratis datingsites veel meer bezoekers krijgen. De database met singles zijn groter bij de gratis datingsites.

Serieuze singles
De betaalde datingsites doen net alsof alleen zij de serieuze singles hebben. Omdat iemand ervoor betaald wil nog niet zeggen dat ze serieuzer zijn. Dat moet per persoon bekeken worden. Op de gratis datingsites zijn dezelfde soorten singles te vinden. Dat iemand niet wil betalen voor online daten zegt niet zoveel over de persoon. Iemand die veel verdiend kan net zo goed niet willen betalen voor online daten.

Meer singles
Er zijn op de gratis datingsites meer singles te vinden dan op de betaalde datingsites. Veel mensen zijn niet bereid om te betalen voor iets wat ze ook gratis kunnen krijgen. Dat is ook wel logisch. Op de gratis datingsites is meestal veel meer keus dan op de betaalde datingsites.

Meer kans op reacties
Het komt bij betaalde datingsites vaak voor dat er één betalend lid is en de ander een gratis lid. Als je dan als betalend lid een bericht stuurt naar een gratis lid dan kan deze niet reageren. Zo is het mogelijk dat je veel berichten verstuurd naar andere singles die nooit beantwoord worden. Het gratis lid kan geen berichten versturen als het niet bereid is te betalen voor een lidmaatschap.

Gerelateerde Artikelen