Wat trekt mannen en vrouwen aan op een profiel?

Wat trekt mannen aan?
Op een datingsite vind je mannen die op meerdere dingen vallen. Natuurlijk is je uitstraling belangrijk. Zorg er voor dat je de meest aantrekkelijke maar natuurlijke foto op je profiel hebt staan. Zet in het profiel wat je leuk vind om te doen, je persoonlijke interesses, kenmerken van je persoonlijkheid en de mannen zullen het aantrekkelijk vinden. Het is eigenlijk ook wel zo dat sommige mannen niet eens naar het profiel kijken. Deze kijken alleen maar naar de foto en sturen je direct een bericht. Vooral op een gratis datingsite worden er sneller berichten gestuurd door mannen.

Wat trekt vrouwen aan?
Vrouwen kijken anders naar een profiel dan mannen. Zaken als vertrouwen, gevoeligheid en het delen van emoties zijn dingen waar vrouwen naar kijken. De vrouwen geven meer aandacht aan je profiel dan aan de foto. De foto is wel belangrijk maar niet het belangrijkste. Het is daarom voor mannen belangrijk om eerlijk te zijn in het profiel over zichzelf. Benadruk je beste punten, vraag vrienden wat de leukste kenmerken zijn van je persoonlijkheid en zet deze er ook in.

Wat vermijden?
Als je een profiel opmaakt voor een dating website dan zijn er een paar dingen die je moet vermijden. Het eerste is niet eerlijk zijn. Wees altijd overal eerlijk over. De waarheid achterhaalt je sneller dan je denkt. Leugens worden vaak ontdekt. Vertel bijvoorbeeld je echte leeftijd direct en gebruik niet een verkeerde leeftijd om jongere personen aan te trekken. Dit kun je doen door het op je profiel aan te geven. Gebruik ook je eigen foto en een recente. Een foto waar je niet op lijkt kan een groot misverstand opleveren bij een eventuele eerste date. Laat jezelf op de foto’s zien zoals je er ook echt uitziet. Als laatste is het van belang om een goede spelling te gebruiken en correcte grammatica.