Waarom vrouwen het eerste bericht moeten versturen aan de man

Normaal gesproken zijn het de mannen die het eerste bericht versturen maar dat is geen regel. Vrouwen mogen net zo goed het eerste bericht versturen. Waarom ook niet? Mannen vinden het juist leuk dat een vrouw het eerst contact zoekt. Als vrouw mag je net zo goed op zoek gaan naar mannen op een datingsite. Een echt bericht is het beste. Als je als vrouw niet goed weet wat je moet zeggen in het eerste bericht dan kun je ook een knipoog versturen of iets vergelijkbaars. Bij elke datingsite is er een button waarmee je kunt aangeven aan de ander dat je de persoon leuk vindt. Als de ander jou ook leuk vindt dan kan deze hier op reageren met een eerste bericht.

Waarom is een echt bericht beter?
Als je een echt bericht verstuurd dan kun je erin zetten wat je wilt. Je hebt meer vrijheid in wat je wilt zeggen en op deze manier kun je jezelf beter duidelijk maken. Het echte bericht is persoonlijker dan een standaard interesse bericht. Dat is niet uniek en wordt door veel mensen gedaan. Je onderscheid je van de rest door zelf een eerste bericht te verzinnen. Gebruik het berichten versturen tot je voordeel. Heb je inspiratie nodig? Bekijk hier een lijst met 50 vragen.

Als je als vrouw een eerste bericht verstuurd dan toon je dat je zelfstandig bent. Mannen zien dit als een groot voordeel. Je laat hier mee zien dat je een gelijke bent aan de man. Een vrouw die het eerste bericht verstuurd komt nog niet vaak voor. Veel vrouwen hebben er het lef niet voor en laten zich benaderen door de mannen. Mannen vinden het echter speciaal als een vrouw het eerste bericht verstuurd. Het laat zien dat de vrouw weet wat ze wil en dat ze daar wat voor wil doen.

Als je een echt bericht verstuurd naar een man dan is de kans op een reactie groter. Wat zet je er dan in? Eigenlijk kun je er van alles in zetten wat je wilt. Zorg ervoor dat het bericht niet te kort is en niet te lang. Een bericht dat te kort is komt over alsof je er geen tijd in wilde stoppen. Een bericht dat te lang is komt wanhopig over. Vergeet ook niet een vraag te stellen in het eerste bericht. Dat maakt het voor de man makkelijker om het bericht te beantwoorden. Hie