Vrouwen versieren tijdens het uitgaan

In dit artikel ga je leren hoe je vrouwen tijdens het uitgaan kunt versieren. De situaties waarin je deze vrouwen versieren tips kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld in de discotheek, club of dancecafé.

Tip 1: Zorg dat je haar aandacht hebt

In een dancing heb je te maken met luide muziek. Voordat je een vrouw aanspreekt wil je dan ook zeker weten dat je haar aandacht hebt. Als je haar aandacht niet hebt dan is er het risico dat ze je openingszin niet hoort waardoor je jezelf een beetje voor joker voelt staan.

De eerste stap is dus het opeisen van haar aandacht. Hiermee zal je ook zelfverzekerder overkomen. Wat belangrijk is als je succes bij de vrouwen wilt.

Om haar aandacht te krijgen kan je naar haar wijzen waarbij je haar lachend aankijkt. Hierbij kan je eventueel de we kennen elkaar toch blik geven. Een andere, meer directe, manier om haar aandacht te krijgen kan je je hand op haar schouder leggen en naar haar toe draaien.

Tip 2: zorg voor een korte afstand tot haar

De luide muziek tijdens het uitgaan moet je in je voordeel gebruiken. Een voordeel van de luide muziek is dat je dicht tegen elkaar aan moet gaan staan om elkaar goed te kunnen verstaan. Door op korte afstand van haar te staan laat je zien dat je je comfortabel voelt bij haar en dat je je comfortabel voelt in haar personal space.

Door dicht bij haar te gaan staan laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt. Hiermee voorkom je dat je telkens voorover moet leunen om je zelf verstaanbaar te maken. Wat er knullig uit ziet en je niet gaat helpen om haar te versieren.

Tip 3: oogcontact

Oogcontact is bij interactie met andere mensen altijd belangrijk en bij het versieren helemaal. Als je haar niet vaak of niet lang durft aan te kijken dan zal ze dit zien als teken van weinig zelfvertrouwen. Als je haar in de ogen aankijkt dan kan je beter een emotionele connectie met haar maken en laat je zien dat je niets te verbergen hebt.

Als je iemand nog maar net hebt ontmoet dan moet je wel oppassen dat je niet te lang oogcontact houdt. Als je iemand blijft aanstaren dan zal dit natuurlijk creepy overkomen. Een goede richtlijn voor het houden van oogcontact met iemand die je aanspreekt is 2 tot 3 seconden of tot dat je voelt dat het ongemakkelijk begint te voelen.

Tip 4 – Leer geen openingszinnen

Veel mannen maken zich druk over wat ze moeten gaan zeggen tegen een vrouw als ze haar aanspreken. Ze storten zich op het lezen van allerlei openingszinnen welke ze op het internet vinden. Enkele openingszinnen welke ze zelf grappig vinden leren ze vervolgens uit hun hoofd. Het gevolg is dat er een vrouw aanspreken alles behalve een spontane aangelegenheid wordt, wat het wel zou moeten zijn.

En er is het risico dat de vrouw de openingszin al eerder heeft gehoord. Daar maak je ook niet echt een goede indruk mee. Het is dan ook beter om haar op een andere manier aan te spreken. Door iets te zeggen of te vragen over bijvoorbeeld een situatie hou je het spontaan. Je kunt iets zeggen over een nummertje wat wordt gedraaid, over de ruimte waar jullie zijn of iets over wat iemand op dat moment doet.

Tip 5 – Zorg voor een glimlach

Als je zorgt voor een glimlach terwijl je een vrouw aanspreekt dan zal dit ervoor gaan zorgen dat ze automatisch terug zal glimlachen. Dit zal haar een beter gevoel over de situatie geven waardoor je slagingskansen verbeteren.

Ze gaat tenslotte ook uit om het naar haar zin te hebben en om lol te maken. Zorg daarom altijd voor een glimlach, dit kan door de zenuwen nog weleens vergeten worden. Sommige mannen zijn zo gefocust op wat ze moeten gaan zeggen dat ze met een ernstig gezicht op een vrouw af stappen.

Tip 6 – Raak haar aan

Soms wordt nog weleens vergeten dat versiert worden ook voor spanningen zorgt. Een vrouw kan zal ook nerveus zijn als ze wordt aangesproken door een man. Door haar aan te raken stel je haar op haar gemak. Door haar op haar gemak te stellen zal ze opener zijn en kan je een beter gesprek gaan voeren.

Je kan haar heel subtiel aanraken door even je hand op haar schouder te laten rusten als je wat tegen haar zegt. In een luidruchtige omgeving zoals een dancing gaat dit vrij natuurlijk. Om je verstaanbaar te maken ‘moet’ je wel dichterbij komen. Je kan ook even haar onderarm vastpakken op het moment dat je iets zegt.

Net zoals bij oogcontact moet het aanraken niet creepy worden. Als je je hand op haar schouder wilt leggen doe dit dan voor een paar seconden. Anders krijgt ze het gevoel dat je haar wilt claimen en gaat ze in de weerstand.

Als je merkt dat ze goed reageert op aanraking dan kan je dit gaan uitbreiden naar andere lichaamsdelen. Zo kan je haar hoofd of nek even vastpakken als je iets tegen haar zegt. Wat in een dancing ook goed werkt is door met de lichamen tegen elkaar te gaan staan. Of pak rustig haar hand vast of stop je hand in haar achterzak.

Tip 7 – Geef complimentjes

Complimentjes zorgen ervoor dat je een goed gevoel krijgt. Om deze reden zou je een vrouw dan ook complimentjes moeten geven. Zodat ze zich goed voelt. Haar een goed gevoel geven is echt van doorslaggevend belang als je haar wilt versieren.

Complimenten geven is een kunst op zich. Je wilt een compliment geven wat ze nog niet van iedereen heeft gehoord en je wilt ook niet lomp zijn. Hou complimenten over haar mooie borsten of billen dan ook maar voor je. Die heeft ze waarschijnlijk al vaak genoeg gehoord. Je zou haar bijvoorbeeld kunnen zeggen dat haar ogen mooi glinsteren als ze naar je lacht of dat je haar hals mooi vindt als ze met haar hoofd schuin op haar hand leunt. Wees ook zuinig met complimentjes, als je haar overspoelt met complimentjes dan komt dat ook over alsof je onzeker of wanhopig bent.