Tips voor mannen hoe te gedragen

Elke vrouw houdt van humor
Wees grappig en entertaining op je profiel. Als je de ander aan het lachen kunt maken of een glimlach laat krijgen dan ben je op de goede weg. Een goed gevoel voor humor wordt gewaardeerd en is een onderdeel van het flirten.

Laat je optimisme zien
Wees zelfverzekerd en laat zien dat je optimistisch bent. Door te laten zien dat je zelfverzekerd bent geef je aan dat je een relatie aankunt. Optimisme is aantrekkelijk voor mensen. Het laat zien dat je uitkijkt naar de toekomst met een goed gevoel.

Zelfverzekerd of arrogant?
Er is een fijne lijn tussen zelfverzekerdheid en arrogantie. Je komt dan over als te zelfverzekerd wat als negatief wordt ervaren door de ander. Je moet niet doen alsof de wereld alleen om jou draait of dat je iedereen kunt krijgen. Dat is niet het geval. Door je zo te gedragen kun je leuke singles afschrikken waar je eventueel wel een kans bij zou maken als je normaal zou doen.

Te agressief?
Op een agressieve benadering zit geen enkele vrouw te wachten. De vrouw wil je eerst leren kennen voordat ze wil afspreken. Dat is heel normaal. Als je blijft pushen naar een ontmoeting in het echt kom je al snel over als over agressief. Geduld is een schone zaak als het om daten gaat. Hetzelfde geldt voor te snel over seks beginnen. Op Erotiek advies zijn artikelen te lezen over erotiek.