Tips voor berichten sturen op een datingsite voor mannen

Als je de website hebt gelezen dan ben je zover dat je profiel uniek is en anders dan die van anderen. Je foto’s zijn duidelijk en aantrekkelijk. Je lacht op de foto’s en ziet er vrolijk uit. Het enige dat je nog niet weet is hoe je het beste een bericht kunt versturen.

Als je een bericht stuurt op een datingsite dan wil je natuurlijk een antwoord op je bericht. Voordat je een bericht verstuurt dan moet je er bij stilstaan dat je anders wilt zijn dan de andere mannen. Denk buiten de standaard kaders en laat haar zien dat jij anders bent. Om te laten zien hoe je dat kunt doen komt hier een rollenspel:

Denk er eens over na dat je een goed uitziende en aantrekkelijke vrouw bent. Je hebt een profiel op een datingsite, bekijkt je inbox en ziet dat je meer dan dertig berichten hebt van mannen. Wat denk je dan? Waarschijnlijk ben je overweldigd door het aantal berichten en wil je zo snel mogelijk het veld dunner willen maken. Dit is hoe haar inbox eruit ziet:

  • Mr. Saai 1: Hey
  • Mr. Saai 2: Lekker ding
  • Mr. Saai 3: Hi
  • Mr. Saai 4: Hoi hoi
  • Mr. Saai 5: 😉
  • Mr. Saai 6: Je bent sexy
  • Mr. Saai 7: Hallo

Stel je voor dat ze nog meer dan 23 van deze berichten heeft. Dit is geen fictie maar zo ziet een inbox van een aantrekkelijke vrouw er nu eenmaal uit. Wil je direct haar aandacht? Lees haar profiel. Daar staat hopelijk de informatie in waar je haar aandacht mee kunt krijgen. Houdt ze van wijn? Gebruik het onderwerp: Zoet of droog? Speel in op haar interesses om haar aandacht te krijgen. Er is geen regel om een groet in het onderwerp voor te laten komen. Stel haar een vraag in plaats van een groet en je maakt een grotere kans om niet direct verwijderd te worden.