Jongere vrouwen versieren

Wees eens eerlijk tegen jezelf… Vind jij vrouwen die jonger zijn dan jezelf interessanter dan vrouwen van je eigen leeftijd? Dit is niets om je voor te schamen. Er zijn veel mannen die fantaseren over jonge, aantrekkelijke vrouwen en daar is niets mis mee. Echter durven veel mannen hier niet openlijk voor uit te komen. Dat is logisch, want als je het wel doet, dan kijken andere mannen maar ook vrouwen je aan met scheve blikken. Daarom moet je hier ook niet over praten. Als je geïnteresseerd bent in jongere vrouwen, dan moet je daar gewoon voor gaan.

Om als oudere man een vrouw te versieren die een stuk jonger is dan jezelf heb je echter wel een andere aanpak nodig dan bij vrouwen van je eigen leeftijd. Er zijn veel mannen die geen idee hebben welke aanpak dit mag zijn. Daarom zullen veel mannen na hun 30ste weinig succes hebben bij vrouwen die jonger dan hen zijn. Gelukkig voor jou kun je dit gemakkelijk leren. Het belangrijkste is om te weten waar je rekening mee moet houden.

Belangrijk: behoeften verschillen per leeftijd.

Wil je vrouwen versieren die jonger zijn dan jezelf dan zal je er rekening mee moeten houden dat de behoeften van deze vrouwen verschillen van die van oudere vrouwen. Ja, ieder mens heeft dezelfde basisbehoeften, ongeacht de leeftijd. Waar het om gaat zijn de basisbehoeften waar de meeste waarde aan gehecht wordt. Laat ik beginnen je te laten weten over welke basisbehoeften ik het heb… Deze zijn: veiligheid, zekerheid, verscheidenheid en betekenis. Van deze vier basisbehoeften zullen jongere vrouwen meer waarde hechten aan verscheidenheid en betekenis, terwijl oudere vrouwen meer waarde hechten aan veiligheid en zekerheid. Ik zal je uitleggen waarom dit zo is.

Jongere vrouwen (laat ik zeggen vrouwen van onder de 30 jaar) hebben minder levenservaring dan oudere vrouwen. Vrouwen uit deze leeftijdsgroep hebben vaak meer dan vrouwen van boven de 30 behoefte aan spanning en avontuur om hun leven op deze manier betekenis te geven. Ook willen ze zich hiermee onderscheiden van anderen. Daarom zullen vrouwen van onder de 30 meer waarde hechten aan verscheidenheid en betekenis dan vrouwen van boven de 30. Het geeft jongere vrouwen het gevoel zelfstandig te zijn. Oudere vrouwen hebben dit minder nodig. Zij hebben al bewezen zelfstandig en volwassen te zijn. Zij zitten meestal in een andere levensfase. Een levensfase waarbij ze meer waarde hechten aan veiligheid en zekerheid, zeker wanneer ze kinderen hebben.

Wil je dus graag jongere vrouwen versieren? Dan zal je hier rekening mee moeten houden. Het betekent ook dat je geen behoeftige en aanhankelijke indruk op haar moet maken. Dit zal haar alleen maar afschrikken. Maar wat moet je dan wel doen om haar interesse te wekken en te behouden?

Hoe je de interesse van jongere vrouwen trekt.

Het goede nieuws is dat je niet rijk hoeft te zijn, of bovengemiddeld aantrekkelijk om jongere vrouwen te versieren, hoewel het zeker geen kwaad kan als je dit wel zou zijn ;). Veel belangrijker is dat je inspeelt op de behoeften die belangrijk voor haar zijn. Dit kun je onder andere op de volgende manieren doen:

Met mysterie.

Wat heel belangrijk is wanneer je jongere vrouwen gaat versieren is dat jij je mysterieus voordoet. Ben je voorspelbaar, dan ben je saai in hun ogen. En je raad het al, een saaie man is een onaantrekkelijke man, zeker wanneer iemand van jezelf vindt dat zij avontuurlijk is. Wil je een mysterieuze man zijn, dan moet je haar dit duidelijk maken door de dingen die je zegt (of beter gezegd niet zegt), door je manier van handelen en door de mate van interesse die je in haar toont. Zo maak jij jezelf tot een uitdaging en speel je direct in op haar behoefte aan spanning en avontuur.

Niet behoeftig zijn.

Ik heb het al eerder benoemd, maar jongere vrouwen knappen snel af op mannen die laten zien dat ze te graag een relatie willen hebben. Mannen die dit doen gaan vaak te snel en maken op die manier een opdringerige indruk op vrouwen. Ook zijn dit soort mannen meestal snel jaloers en willen ze de vrouw met wie ze een relatie hebben in hun vrijheid beperken. Een grove fout, want als je dit zou doen, dan beperk je haar in haar behoefte aan verscheidenheid en betekenis.

Heb jij een behoeftig karakter? Zorg er dan snel voor dat je hier verandering in brengt. Leef je eigen leven. Laat zien dat je leven compleet is, met of zonder vrouw.

Nu weet je dus wat je moet doen als je jongere vrouwen wilt versieren. Wil je meer nuttige datingtips? Deze kun je onder andere vinden op vrouwen-versieren.eu.