Hoe herken je een serie dater?

Een serie dater is een persoon die date om het daten. De persoon is er niet op uit om er een relatie aan over te houden. Het lijkt erop dat het doel van de serie dater korte relaties zijn waarna ze weer op zoek gaan naar een ander. Deze personen zitten er jammer genoeg tussen. Alhoewel deze personen in de minderheid zijn moet je er toch voor oppassen. Je wilt immers niet met liefdesverdriet achterblijven. Probeer de personen te negeren als je het idee hebt dat je te maken hebt met iemand die veel date. Niet iedereen heeft hetzelfde doel tijdens online daten. Hoe herken je een persoon die veelvuldig naar dates op zoek is?

Hij maakt te veel complimenten en wil heel snel afspreken
Een serie dater wil zo snel mogelijk afspreken. Liever vanavond nog dan morgen. Hij is verder niet geïnteresseerd naar je maar wil wel zo snel mogelijk een ontmoeting tussen jullie regelen.

Hij verstuurt een bericht maar heeft je profiel niet gelezen
Deze benadering is duidelijk herkenbaar. De persoon heeft alleen naar je foto’s gekeken en niet verder. Er is een grote kans dat je interesses en voorkeuren hem niet interesseren.

Hij heeft nog geen lange relatie gehad
Als een persoon richting de 30 jaar komt met de leeftijd en de langste relatie is niet langer dan 6 maanden dan klopt er iets niet. Deze persoon heeft nog geen idee van hoe een serieuze relatie werkt en de kans is groot dat dit ook nooit lukt.

Hij is te vinden op veel verschillende datingsites
Hoe meer datingsites je staat ingeschreven hoe meer personen je kunt ontmoeten. Op elke datingsite zijn andere mensen te vinden om contact mee te maken. Let op personen die je op elke datingsite tegenkomt.

Hij heeft meerdere huizen of is overnacht vaak ergens voor werk
Een goed voorbeeld van “in elke stad een andere schat”. Deze personen kunnen ook al lang getrouwd zijn en op zoek zijn naar vertier tijdens de overnachtingen in een andere stad.