Het beste dating profiel om succes te hebben

De mensen die het meeste succes hebben bij online dating zijn degenen die de meeste tijd hebben besteed aan hun profiel. Een profiel dat boven de rest uitsteekt is een garantie voor succes. In het profiel laat je zien dat je een toevoeging bent aan het leven van de ander. Dat betekent niet dat je moet overdrijven en jezelf beter moet voordoen dan je bent. Zo werkt het niet. Belicht de beste punten van je persoonlijkheid en probeer deze op een spannende maar leuke manier te verwerken in je profieltekst.

Recente foto’s
Gebruik een recente foto als je profielfoto. Je wilt immers niet een flater slaan als je afspreekt met je potentiële date terwijl je niet eens meer op de foto lijkt. Het is belangrijk dat je een zo goed mogelijk beeld van jezelf laat zien aan de ander. Een recente foto is daar een onderdeel van. Kies voor een foto waar je goed opstaat en als het kan op lacht. Een lach op de foto’s verhoogd de kans op een reactie.

Meerdere foto’s
Eén foto is niet genoeg. Zorg dat je meerdere foto’s op je profiel hebt. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Kies ook een foto waarop je lichaam te zien is of een gedeelte (met alle kleren aan). Dit geeft de ander een nog beter beeld over bijvoorbeeld je lichaamstype. Je laat hiermee ook zien dat je geen geheimen hebt en niets te verbergen.